Vés al contingut
Tiempo estimado de lectura: 6 minutos

Preu manteniment piscines Barcelona

ON OFERIM EL NOSTRE SERVEI?

PRO-Net piscina: Manteniments de piscina a Barcelona província

Deixeu que ens ocupem de la seva piscina perquè pugui gaudir-ne sense preocupacions. Oferim un servei excepcional a Barcelona, amb tots els nostres recursos disponibles per satisfer qualsevol necessitat. Prepareu-vos ja per a un manteniment de qualitat.

Preu Especialistes en Manteniment de Piscines

Preu PACKS Manteniment de piscina a Barcelona

preu manteniment piscines barcelona

Preu PACK manteniment piscines Barcelona TEMPORADA

mantenimiento piscina temporada baño

Preu manteniment piscines Barcelona en temporada de bany: 130,00 €/MES (I.V.A inclòs)

La temporada de bany: Abril – Setembre.

Preus vàlids per a piscines de fins a 10mx5m

Productes químics requerits per al manteniment inclosos.

Preu PACK manteniment piscines Barcelona TOT L’ANY

mantenimiento invierno piscina
mantenimiento invierno piscina

Preu manteniment piscines Barcelona durant tot l´any: 90,00€ / MES (I.V.A inclòs)

Productos químicos requeridos para el mantenimiento incluidos.

Deixa’ns les teves dades: Manteniment piscines Barcelona

empresa mantenimiento de piscinas en barcelona

Què inclou el pack manteniment piscines Barcelona?

pack mantenimiento piscinas Barcelona

Desinfecció piscina

Què inclou el servei professional contractat per una empresa de control d’hores i l’estat filtrat de l’aigua de la piscina?

 • El servei professional contractat per una empresa de desinfecció de piscines inclou proves i anàlisis detallades de l‟aigua per detectar qualsevol nivell existent de contaminants.
 • Tot seguit, els tècnics utilitzaran els resultats de les proves per determinar els nivells adequats de clor, pH, alcalinitat, duresa càlcica i altres desinfectants per a unes condicions òptimes de bany.
 • Depenent de la gravetat dels problemes de contaminació detectats, es poden recomanar tractaments addicionals.
 • A més, els professionals utilitzaran els productes químics, equips i tècniques adequats per desinfectar l’aigua de la piscina i tornar-la a un nivell de salubritat segur per al bany.
 • Finalment, també proporcionaran serveis de manteniment periòdics per garantir que tots els nivells de contaminació romanguin sota control.

Filtració piscina

Què incorpora el servei professional contractat per una empresa de control d’hores i l’estat filtrat de l’aigua de la piscina?

 • D’una banda, el servei professional contractat per l’empresa per controlar les hores i l’estat de filtratge de l’aigua de la piscina és essencial per mantenir un entorn segur i saludable per als banyistes.
 • D’altra banda, el servei garanteix que totes les tasques de neteja es facin a temps, que els nivells de productes químics a l’aigua es controlin i ajustin periòdicament, i que les reparacions o substitucions necessàries es duguin a terme amb eficàcia.
 • De la mateixa manera, el servei també inspecciona periòdicament el sistema de filtratge de la piscina i s’assegura que funciona correctament.
 • Totes aquestes mesures ajuden a mantenir laigua de la piscina neta i segura per al bany.
 • Per acabar, aquest servei professional pot proporcionar consells valuosos sobre com fer els canvis necessaris a l’entorn de la piscina al llarg del temps per minimitzar els riscos d’accidents o perills per a la salut.

Neteja piscina

Què inclou la neteja de piscina realitzada amb professionals del manteniment de piscines?

 • Primerament, els serveis professionals de neteja de piscines són una excel·lent manera de mantenir la salut i la neteja de la seva piscina.
 • No només garanteixen que la seva piscina estigui lliure de residus o contaminants, sinó que també poden realitzar tasques de manteniment periòdiques com comprovar i ajustar els nivells químics de l’aigua, fer proves per detectar bacteris, tractar les superfícies de la piscina amb productes químics especials, aspirar el fons del.
 • Aquests serveis també poden comprovar i substituir peces trencades, així com inspeccionar el sistema de filtratge i altres equips de la piscina per assegurar-se que funcionen correctament.
 • Finalment, com ja hem anat dient, els serveis professionals de neteja solen proporcionar instruccions sobre com cuidar correctament la piscina i mantenir-la neta entre visita i visita.

Per què escollir PRO-Net per al manteniment de la teva piscina?

Qué es el pack mantenimiento piscinas Barcelona

Els tècnics de Pro-Net Piscina són tots professionals certificats i experimentats que treballen amb la comunitat local i entenen els reptes del manteniment de piscines a cada zona.

Els clients se sentiran segurs que el tècnic està ben informat i té experiència. Els tècnics també proporcionen un temps de resposta ràpid i fiable a qualsevol consulta o problema que els clients puguin tenir.

Millor empresa de Manteniment de piscines i instal·lacions d’equipaments a la zona de Barcelona

El client és molt important per a nosaltres.

No busqueu més, l’ha trobada!!! PRO-Net Piscina.

 • Els clients se sentiran segurs que el tècnic està ben informat i té experiència. Els tècnics també proporcionen un temps de resposta ràpid i fiable a qualsevol consulta o problema que els clients puguin tenir
 • Amb Pro-Net Piscina, els clients poden estar segurs que treballen amb un equip de tècnics fiable i de confiança.
 • L’empresa ofereix serveis de manteniment adaptats a les necessitats de cada client, garantint que la seva piscina estigui sempre en les millors condicions.
 • Els clients es beneficien de paquets amb preus justos en el manteniment.
 • Pro-Net Piscina també s’enorgulleix del seu servei d’atenció al client excepcional, que ofereix temps de resposta ràpids i assistència personalitzada.
 • En darrera instància, els clients gaudiran de la tranquil·litat de saber que han triat una empresa de qualitat amb professionals certificats que es comprometen a proporcionar una cura superior de la piscina.
 • No dubteu a trucar-nos o enviar-nos un correu electrònic: sempre estarem encantats d’ajudar-vos!

Què inclouen els serveis de manteniment de piscines

Qué incluyen los servicios de mantenimiento de piscinas barcelona

Visites periòdiques acordades: un cop a la setmana en temporada de bany

 • El cost dels serveis de manteniment de piscines inclou les visites periòdiques d’un tècnic per fer tasques com la neteja, el control de l’equilibri químic i la inspecció del filtre.
 • També es tenen en compte altres aspectes com ara fuites d’aigua, reparació o substitució d’equips i qualsevol altra necessitat que pugui sorgir.
 • Com a part del servei, proporcionem tots els materials necessaris per al manteniment.
 • També fem anàlisis periòdiques de l’aigua per assegurar-nos que és apta per a ús recreatiu i que té l’equilibri químic adequat. Els nostres tècnics us assessoraran sobre com corregir qualsevol desequilibri o qualsevol altre problema detectat durant les inspeccions.
 • Finalment, si ho desitja, podem oferir serveis addicionals com la renovació de la coberta de la seva piscina, la pintura o la remodelació del sistema de filtratge.
 • Garantim la qualitat del nostre treball amb un servei d’atenció al client immillorable.
 • Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix per obtenir més informació sobre els nostres serveis de manteniment de piscines i assegureu-vos que la vostra piscina estigui sempre en les millors condicions
Precio mantenimiento piscinas en Barcelona

Resumen de trabajos que se realizan en las visitas

 • A cada visita, el personal de manteniment netejarà el got de la piscina amb un netejafons.
 • També faran servir una xarxa per netejar la superfície de l’aigua i un raspall per netejar les parets.
 • Els skimmers també es netegen a cada visita.
 • El filtre de sorra es neteja periòdicament per garantir una filtració adequada.
 • També es comprova el nivell de clor, PH i altres nivells necessaris per a una cura òptima.
 • A més a més, si cal, s’ajusta el nivell de l’aigua perquè es mantingui en un estat ideal. Finalment, es revisen tots els mecanismes, com bombes i filtres, situats a la piscina o als voltants, per detectar qualsevol possible incidència o problema que pugui sorgir en un futur proper.
 • Etc.

En definitiva, amb les visites periòdiques dels nostres professionals especialitzats de PRO-Net piscina en serveis de manteniment de piscines, podeu estar segurs que la vostra piscina estigui en perfectes condicions. Això també contribuirà a perllongar la vida útil de la piscina i que gaudeixi sempre d’una experiència agradable mentre la utilitza.

tranquilidad mantenimiento piscina
 • Comptem amb un equip de professionals i tècnics especialitzats en el manteniment de piscines privades i comunitàries, amb àmplia experiència en reparacions i instal·lacions de piscines. Els nostres serveis abasten tots els aspectes relacionats amb el manteniment de piscines, des de la reparació de fuites d’aigua, reparació de rajoles, substitució de liner/ làmina, instal·lació/reparació d’il·luminació, reparació de bombes/filtres fins a la rehabilitació completa de la piscina
 • No importa el tipus de piscina que tingui, podem oferir-li la solució adequada. Utilitzem els darrers i millors materials per garantir una reparació o renovació duradora. El nostre equip té anys d’experiència en el manteniment i la instal·lació de piscines, per la qual cosa pot estar segur que la seva piscina estarà ben cuidada
 • Volem que els nostres clients gaudeixin de les seves piscines durant anys per això el nostre equip s’esforçarà perquè la seva piscina estigui sempre en les millors condicions. Utilitzem materials de la millor qualitat i oferim assessorament professional sobre tots els aspectes del manteniment i la reparació de piscines
 • El nostre compromís amb la satisfacció del client significa que garantim un servei ràpid i fiable sigui quina sigui la feina que tingui per a nosaltres. Així que no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres avui mateix i deixeu-nos cuidar de la seva piscina. Li garantim que no es penedirà
 • Per a més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Esperem poder ajudar-vos a mantenir l’entorn de piscina perfecte per a vostè i la seva família. Gràcies per tenir-nos en compte!

CONTACTA AMB NOSALTRES: EMPRESA PROFESSIONAL EN MANTENIMENT DE PISCINES

Per a més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres PRO-Net Piscina. Esperem poder ajudar-vos a mantenir l’entorn de piscina perfecte per a vostè i la seva família. Gràcies per tenir-nos en compte!

RSS
Follow by Email
Instagram
WhatsApp
×

logo pro-net piscina

¡Hola! ¿Tienes dudas, quieres una visita, un presupuesto…?
¡No dudes en contactarnos!

× ¿Cómo puedo ayudarte?