Vés al contingut
Tiempo estimado de lectura: 6 minutos

Muntatge d´equipaments de piscina

Muntatge d´equipaments de piscina

Muntatge d´equipaments de piscina

PRO-NET Piscina es compromet a proporcionar serveis de qualitat en Muntatge d´equipaments de piscina per a totes les piscines residencials i comercials.

Comptem amb un equip d’experts que poden realitzar el muntatge d´equipaments de piscina per a vostè

Us oferim una àmplia gamma d’equipaments de piscina perquè pugueu triar

Per a aquells que busquen millorar la piscina, oferim una àmplia selecció d’equips de qualitat per a piscines. Des de bombes i filtres, fins a clor i kits de manteniment, podeu trobar els subministraments perfectes per mantenir la seva piscina neta i tranquil·la.
 • Tant si esteu començant com si sou un experimentat aficionat a la natació, el nostre equip us ajudarà a trobar l’equip adequat per a les vostres necessitats. Entenem que cada piscina és diferent – i tenim la selecció per assegurar-nos que obtingui el millor de la seva.
 • Des de bombes i filtres, fins a clor i kits de manteniment, podeu trobar els subministraments perfectes per mantenir la seva piscina neta i tranquil·la.
 • Els nostres productes estan dissenyats per durar tant als estius plens de clor com a les nits d’hivern, per la qual cosa podeu confiar que la vostra inversió és segura durant les properes temporades.
 • Permeteu-nos equipar la vostra piscina amb tot el que necessiteu, des d’accessoris flotants i bombes automàtiques, fins a productes de neteja fàcils d’usar, tot això en la nostra àmplia gamma d’equips per a piscines avui mateix
 • Al cap ia la fi, amb nosaltres, la vostra única preocupació serà preparar-se per a la diversió de l’estiu.

Tant si busca assistència amb bombes, filtres, sistemes de clor, projectes de fontaneria o tractaments químics per mantenir la seva piscina en les millors condicions al llarg del temps, nosaltres hi serem.

Mantenimiento e instalacion equipamientos piscina

Instal·lacions ESTRELLA PRO-Net Piscina

Muntatge d´equipaments de piscina

Instal·lació clorador salí piscinaMuntatge i instal·lació Local Tècnic Piscina
instalacion clorador salino piscina

Instal·lació clorador salí piscina

Què és un clorador salí o un sistema de desinfecció de l’aigua de la piscina amb sal?

 • Un clorador salí és un sistema automatitzat que utilitza l’electròlisi per convertir la sal en clor, que després s’allibera a l’aigua de la piscina.
 • Això ajuda a mantenir la piscina neta i cristal·lina en eliminar els bacteris i altres contaminants.
 • La combinació de clor i sal també facilita el manteniment de l’equilibri del pH a la piscina, cosa que redueix els possibles riscos per a la pell i la irritació ocular.
 • Els cloradors salins ofereixen una forma més natural i ecològica de mantenir la seva piscina sense dependre dels productes químics agressius que es troben als productes de clor tradicionals.
 • A més, el procés és relativament fàcil i rendible, per la qual cosa és una gran opció per a aquells que busquen una alternativa al manteniment regular amb clor

Muntatge i instal·lació Local Tècnic Piscina

Què és el local tècnic de la piscina i quins elements integra?

 • El local tècnic d´una piscina és una zona essencial on s´emmagatzemen tots els equips relacionats amb el funcionament i el manteniment de la piscina.
 • Hi ha filtres, bombes, escalfadors, cloradors, tancs d’emmagatzematge de productes químics, quadres elèctrics i altres peces de maquinària necessàries per al bon funcionament de la piscina.
 • També conté les eines que utilitzen els tècnics per realitzar tasques de manteniment periòdiques, com ara analitzar la química de l’aigua i netejar la piscina.
 • En garantir que tots els components necessaris s’emmagatzemen de manera segura en un sol lloc, un local tècnic ajuda a minimitzar el temps d’inactivitat ia mantenir la seguretat dels banyistes, ja que la piscina continua funcionant correctament dia rere dia
 • En general, la sala tècnica duna piscina és una àrea essencial que ajuda a garantir que la piscina segueixi funcionant sense problemes i amb eficàcia. Sense ella, la piscina no podria funcionar ni mantenir els nivells de neteja i seguretat.

Altres Serveis i treballs de muntatge d´equipaments de piscina

empresa de Muntatge d´equipaments de piscina

Una empresa de reparació de piscines pot oferir diversos serveis per garantir que la seva piscina funcioni correctament i amb eficàcia.

Le ofrecemos una amplia gama de equipamientos de piscina para que pueda elegir

Canviar sorra o vidre del filtre de la piscina

cambiar arena filtro piscina
 • Entre els serveis més comuns s’inclouen la neteja del filtre, el manteniment de la bomba i el motor, la cloració i l’equilibri del pH, el diagnòstic i la reparació del sistema, el manteniment de l’skimmer, la detecció i la reparació de fuites, la neteja i rejuntat de rajoles i la renovació o substitució de la coberta, entre molts d’altres.

Manteniment de tots els equips de la piscina

mantenimiento equipos piscina
 • D’altra banda, una empresa de reparació de piscines també us pot ajudar amb renovacions i millores de la piscina, com afegir una font o un element aquàtic, instal·lar un nou sistema de filtrat o instal·lar una coberta de seguretat automàtica. Amb l’equip d’experts adequat i un equipament modern a mà, qualsevol problema amb la vostra piscina es pot identificar amb rapidesa i resoldre’s amb eficàcia

reparacion equipamientos piscina

A la nostra empresa, ens comprometem a oferir un servei excepcional i uns preus que no estiguin en discòrdia del mercat.

 • Entenem que els diners no sempre són fàcils daconseguir, de manera que de tant en tant oferim descomptes especials en determinats serveis com a forma dagrair als nostres fidels clients.
 • D’aquesta manera, podem mantenir preus competitius sense deixar d’oferir la màxima satisfacció al client.
 • En conclusió, a PRO-Net Piscina pot confiar que està rebent un servei immillorable a un preu amb què es pot sentir bé. Gràcies per triareu mantenir la vostra piscina o instal·lar equipaments amb nosaltres!

A continuació, fes un clic per tenir Més INFO: Preu Manteniment Piscines a Barcelona

Oferim una garantia a tots els nostres productes i serveis de manteniment i instal·lació d’equipaments de piscina

garantia en el montaje de equipamientos piscina

A PRO-Net Piscina, la qualitat i la satisfacció del client són la nostra màxima prioritat.

Conjuntament, entenem que les piscines són una gran inversió, per la qual cosa volem que els nostres clients se sentin segurs.

Doncs, pots saber que ens pots confiar la cura de la teva piscina.
 • Per tant, oferim garanties en tots els nostres productes i serveis de manteniment i instal·lació d’equips per a piscines.
 • El nostre equip d’experts té anys d’experiència en el manteniment i la instal·lació de piscines i pot resoldre qualsevol problema que sorgeixi de forma ràpida i eficaç.
 • De manera que amb inspeccions regulars de reparació, ajudem a identificar els problemes abans que es converteixin en alguna cosa seriosa, estalviant als nostres clients temps i diners.
 • Estem orgullosos d’oferir un servei excel·lent amb una atenció al detall que ens fa destacar de la resta.
 • El nostre fort compromís amb la qualitat és només una de les moltes raons per les quals els clients ens han de triar per a totes les seves necessitats de la piscina.
 • En resum, amb la nostra garantia, pot confiar que sempre gaudirà de la natació a casa.

Tenim una política de garantia de satisfacció per a tots els nostres clients

garantia en el Muntatge d´equipaments de piscina

A nivell de negoci, ens esforcem per oferir el millor servei i els millors productes als nostres clients.

 • Abans de res, hem desenvolupat una política de garantia de satisfacció del 100% que reflecteix el nostre compromís d’oferir un excel·lent servei al client.
 • Addicionalment, la nostra garantia de satisfacció assegura que si algun dels nostres clients no està completament satisfet amb la seva compra, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i fer ús del nostre procés de devolució.
 • Aleshores els oferirem un reemborsament complet o la substitució del producte en qüestió, assegurant que la seva experiència amb nosaltres sigui el més positiva possible.
 • Aquesta política està pensada per proporcionar als nostres clients tranquil·litat a l’hora de comprar a través nostre i demostra el nostre compromís amb la garantia de qualitat.
 • Volem que tots els nostres clients se sentin còmodes comprant amb nosaltres i que sàpiguen que poden aprofitar la garantia de satisfacció en cas de necessitar-la.
 • Finalment, confiem que aquesta política proporcioni als nostres clients una confiança més gran en nosaltres com a proveïdors fiables de productes de qualitat i un servei al client excepcional.

Per tot això, esperem haver-vos proporcionat informació útil sobre la nostra empresa i el que oferim. Si teniu alguna pregunta o voleu saber més sobre els nostres productes i serveis, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar-vos en tot el possible. Gràcies de nou pel seu temps i interès.

Pressupostos de manteniments i instal·lacions en piscines sense compromís

pressupost Muntatge d´equipaments de piscina

Una bona empresa de reparació de piscines també us proporcionarà un pressupost abans de començar la feina perquè sàpiga exactament el que està pagant.

A més, han d’utilitzar materials d’alta materials de qualitat i segueixen les pràctiques estàndard del sector per garantir-ne el millor resultat possible

Tant si la vostra piscina necessita una reparació menor com una millora important, treballar amb una empresa de reparacions de piscines de confiança és essencial per garantir que duri molts anys. Aprofitant els seus serveis i experiència, podeu estar segurs que la seva piscina seguirà sent segura i agradable. Amb un manteniment regular, pot estar tranquil sabent que la piscina funciona a ple rendiment.

Si busqueu una empresa de reparació de piscines amb experiència i bona reputació a la província de Barcelona, la qual us ajudi amb qualsevol problema o millora, acabeu de trobar la que millor s’adaptarà a les vostres necessitats: PRO-Net Piscina.

Contacta amb nosaltres

contacte empresa Muntatge d´equipaments de piscina barcelona

Contacta con nosotros sin ningún compromiso.

RSS
Follow by Email
Instagram
WhatsApp
×

logo pro-net piscina

¡Hola! ¿Tienes dudas, quieres una visita, un presupuesto…?
¡No dudes en contactarnos!

× ¿Cómo puedo ayudarte?