Vés al contingut
Inicio / Serveis i treballs PRO-Net Piscina / Preu clorador salí + regulador de pH automàtic + ORP

Preu clorador salí + regulador de pH automàtic + ORP

Tiempo estimado de lectura: 14 minutos
empresa pronet piscina

Preu subministrament i instal·lació de clorador salí regulador de pH automàtic control ORP de la piscina

ventajas de utilizar un clorador salino

Realitzem la instal·lació del clorador salí + regulador de pH automàtic + control ORP de la piscina

 Si estàs buscant una instal·lació professional de cloradors salins per a piscines, no busqui més que el personal de PRO-Net Piscina hem estat instal·lant aquests sistemes a piscines a tota l’àrea de Barcelona des de fa anys i estarem encantats de proporcionar-li un pressupost sense compromís.

 • Ens complau anunciar que si al final decideix instal·lar un clorador salí, aquest utilitza sal per generar clor, que després s’utilitza per desinfectar l’aigua de la piscina; per tant aquest sistema és més efectiu i eficient que els generadors de clor tradicionals, i ajudarà a mantenir laigua de la nostra piscina neta i segura perquè tots la gaudeixin
empresa mantenimiento de piscinas en barcelona

ON OFERIM EL NOSTRE SERVEI?

PRO-Net piscina: Manteniments de piscina a Barcelona província

Deixeu que ens ocupem de la seva piscina perquè pugui gaudir-ne sense preocupacions. Oferim un servei excepcional a Barcelona, amb tots els nostres recursos disponibles per satisfer qualsevol necessitat.

que es un clorador salino + regulador ph

Què és un clorador salí + regulador automàtic de pH?

Què és un sistema de piscina salina conjuntament amb un regulador de pH?

Es tracta d’un sistema automatitzat que converteix la sal en clor directament a l’aigua de la piscina, per la qual cosa l’únic que ha de fer és emplenar la cèl·lula amb sal entre dues revisions periòdiques de manteniment. D’aquesta manera, un regulador automàtic del pH funciona en tàndem amb el clorador salí, ja que calibra i ajusta el nivell de pH de l’aigua de la piscina, cosa que dóna com a resultat un entorn de bany net i segur, lliure de bacteris i creixement d’algues.

Com funciona el clorador salí + regulador de pH?

funcionamiento clorador salino + ph idegis.

Tal com acabem d’explicar, un clorador salí i un controlador automàtic del pH són dos equips diferents que, quan es fan servir en combinació, poden crear un entorn de piscina segur per nedar.

 • El clorador salí converteix la sal comuna de taula en clor gasós que es dispersa per tota la piscina. Aquest procés és molt més eficaç que l’addició manual de pastilles de clor i dóna com a resultat un nivell de desinfecció més constant que l’addició manual de clor.
 • D’altra banda, un controlador automàtic del pH controla i ajusta automàticament els nivells de pH de la piscina per mantenir-los en un rang òptim per a la seguretat del bany.
Cal ressaltar novament que combinant aquests dos equips, pot estar segur que la seva piscina es manté neta i segura. D’aquesta manera, no només estalviarà temps i esforç en no haver de controlar i ajustar constantment els nivells de pH de la piscina, sinó que també estalviarà temps i esforç a llarg termini en garantir que la seva piscina es manté correctament i és segura per nedar. A part, tenir un clorador salí i un controlador automàtic del pH a la piscina pot ajudar a reduir la quantitat de clor necessària per mantenir l’aigua neta, la qual cosa ajuda a estalviar diners en productes químics. Aquestes dues peces de lequip són una part essencial de qualsevol programa de manteniment de piscines i poden fer que la gestió de la seva piscina sigui molt més fàcil.
clorador salino y regulador ph automatico

Quina diferència hi ha entre un clorador salí i un amb regulador ph automàtic?

Els cloradors salins són una de les maneres més populars de desinfectar l’aigua de la piscina, però també poden ser molt diferents entre si.

 • Un sistema de clorador salí estàndard està dissenyat per produir clor únicament mitjançant un procés anomenat electròlisi. Utilitza sal dissolta a l’aigua de la piscina per crear ions de clor que després s’alliberen a la piscina. Aquest tipus de sistema no regula els nivells de pH automàticament i requereix la comprovació manual del nivell de pH per mantenir-lo equilibrat.
 • Aquest sistema no només produeix clor, sinó que també mesura i ajusta el nivell de pH segons calgui.
 • Clor automàtic vénen amb sensors que detecten quan el nivell de pH està desequilibrat i ho ajusten en conseqüència, cosa que permet un equilibri químic més constant a l’aigua de la seva piscina.
 • Això ajuda a reduir la quantitat de temps dedicat a comprovar i ajustar manualment els nivells de pH
 • En general, un clorador salí automàtic combinat amb un regulador automàtic del pH proporciona una forma més eficient i eficaç de mantenir un entorn saludable a la piscina en automatitzar gran part del procés de manteniment.
 • També elimina part de la preocupació de controlar i mantenir els nivells adequats de clor, així com equilibrar els nivells de pH.
 • Amb aquest sistema instal·lat, podeu relaxar-vos sabent que la seva piscina és segura i està neta sense haver de vigilar constantment vostè mateix.
ventajas de utilizar un clorador salino y un regulador automático del pH

No només estalvia temps en ajustaments manuals, sinó que també elimina part de la preocupació associada a controlar vostè mateix els nivells de clor i equilibrar els nivells de pH.

 • Primer de tot, citar que amb aquest sistema instal·lat, els propietaris de piscines poden relaxar-se sabent que la seva piscina està sent supervisada i mantinguda sense cap esforç addicional per part seva.
 • A més, aquests sistemes vénen sovint amb característiques addicionals com alarmes o desconnexions automàtiques si el pH es torna massa alt o baix, proporcionant una capa extra de protecció contra qualsevol problema potencial que pogués sorgir d’un desequilibri a l’aigua de la piscina

Per això, un clorador salí automàtic amb un regulador automàtic del pH és una manera estupenda d’assegurar-se que la seva piscina es manté neta i segura sense haver d’afegir un esforç addicional en el manteniment o la supervisió. Proporciona una manera eficaç i rendible de mantenir la piscina sana durant tot l’any amb les mínimes molèsties. Amb aquest sistema instal·lat, pot seure i relaxar-se mentre la piscina cuida de si mateixa!

Electrolisis-salina-con-control-de-pH-y-ORP

Què vol dir que l’equip també controla la reacció RedOx o ORP?

Avantatge Electrolisi salina + regulador automàtic de pH i control ORP: Allargues la vida útil de la cèl·lula

Aquest procés químic consisteix a eliminar electrons d’altres compostos presents a l’aigua de la piscina. En concret, es tracta de la matèria orgànica i les substàncies nitrogenades que s’hi troben de forma natural. A més, altres materials com els metalls també poden reaccionar amb el clor si arriben a l’aigua de la piscina

 • Quan s’ha produït aquesta reacció RedOx, el clor comença el seu procés de desinfecció destruint els bacteris i els virus presents a l’aigua de la piscina. Així, podem garantir un entorn segur per a les activitats de natació i bany.
 • Com més potent sigui el procés d’oxidació dut a terme pel clor, més temps trigaran els nous.
 • Per assegurar-vos que aquest procés d’oxidació es duu a terme correctament, és important mesurar l’ORP o el nivell de RedOx a la piscina.
 • Aquesta mètrica indica com és de forta la reacció del clor i es pot utilitzar per calibrar si cal afegir més clor per a una desinfecció adequada de l’aigua de la piscina.
 • L’interval ideal per a un entorn de bany saludable ha de situar-se entre 650-800 mV (mil·livolts).
 • Qualsevol valor superior a 800 mV pot provocar irritacions cutànies i molèsties oculars, mentre qualsevol valor inferior podria indicar una mala qualitat de l’aigua. Per tant, mesurar l’ORP amb regularitat és essencial per mantenir l’aigua de la piscina segura i saludable

Preus Instal·lació del clorador salí + regulador de pH automàtic + control ORP de la piscina

Està pensant en instal·lar un clorador salí i un regulador automàtic del pH + control ORP a la seva piscina? Si és així, probablement us pregunteu pel cost. A continuació, us mostrem els preus mitjans del subministrament i la instal·lació d’un clorador salí i un regulador automàtic del pH + control ORP.

electrolisis salina con regulador automatico ph
Precio Instalación del clorador salino de la piscina

Quan costa comprar i instal·lar clorador salí + regulador de pH automàtic + control ORP

Comprar i instal·lar un clorador salí i un regulador automàtic del pH pot resultar una quantia considerable, depenent del tipus de sistema que trieu.

Tot i això, optar per una solució de gestió de piscines de primera qualitat pot costar uns € per avançat, però podria estalviar-li temps i diners a llarg termini gràcies a funcions eficaces com l’anàlisi activa de l’aigua, la dosificació automàtica de productes químics i l’accés a recomanacions personalitzades.

Afortunadament, hi ha alternatives rendibles, com les que t’oferim a continuació, que ofereixen un nivell de rendiment similar per un preu molt menor. L’important és investigar amb cura per assegurar-se que està adquirint el millor sistema per a les seves necessitats sense excedir el pressupost

Preus Instal·lació del clorador salí + regulador de pH automàtic + control ORP 15g

Subministrament i instal·lació de Clorador salí + regulador pH + control ORP BSV EVo Advanced 15g/h:

1.900,00€ (I.V.A inclòs)

Preus Instal·lació del clorador salí + regulador de pH automàtic + control ORP 20g

Subministrament i instal·lació de Clorador salí + regulador pH + control ORP BSV EVo Advanced 20g/h:

2.050,00€ (I.V.A inclòs)

Preus Instal·lació del clorador salí + regulador de pH automàtic + control ORP 25g

Subministrament i instal·lació de Clorador salí + regulador pH + control ORP BSV EVo Advanced 25g/h:

2.150,00€ (I.V.A inclòs)

Instal·lem clorador salí BSV EVo Advanced + Kit Auto (pH) + CONTROL ORP

instalacion clorador salino piscina

El clorador salí BSV EVO Advanced Kit + Auto Kit (PH) + CONTROL ORP és un generador de clor fiable i eficaç per a piscines domèstiques.

Característiques del Clorador salí BSV EVo Advanced: : EQUIP COMPACTE PER A PISCINES PRIVADES DE QUALITAT

 • Per començar, tornem a destacar que: El clorador salí BSV EVO Basic + Advanced Kit + Auto Kit (PH) és un generador de clor fiable i eficaç per a piscines domèstiques.
 • En segon lloc, aquest clorador salí és compacte en caixa IP65 amb produccions de 10 a 35 grams destinats a piscines privades
 • Aquest sistema funciona convertint la sal en clor i proporciona una aigua de piscina segura i neta durant tot l’any.
 • Control automàtic de la producció amb el Kit Auto. Ens permet mantenir els nivells de pH dins dels rangs correctes. Aquest Kit inclou una sonda OPR, pH i una bomba peristàltica.
 • El kit inclou el clorador bàsic, el clorador avançat, la unitat d’autocontrol del pH, una cubeta de 15 L de sal granulada i peces i accessoris de connexió.
 • El clorador bàsic disposa d’una pantalla LCD de fàcil lectura amb funcions de maneig senzilles que inclouen ajustaments per a rellotges programadors i cicles de dosificació.
 • Igualment el clorador avançat ofereix funcions més avançades, com ara nivells ajustables de producció de clor i ajustaments de temperatura diferencial.
 • Així mateix, la unitat d’autocontrol del pH us permet mantenir la química ideal de la piscina de forma automàtica perquè no us hagueu de preocupar de comprovar manualment els nivells de pH.
 • Així doncs, amb el clorador salí BSV EVO, podreu gaudir d’una aigua de piscina cristal·lina amb el mínim esforç i manteniment.

Per altres necessitats de subministrament i muntatge del clorador salí + regulador automàtic de pH + control ORP de la piscina, pots consultar amb nosaltres, et fem un pressupost amb preu sense compromís.

presupuesto mantenimiento piscina

Una bona empresa de reparació de piscines també us proporcionarà un pressupost abans de començar la feina perquè sàpiga exactament el que està pagant.

A més, han d’utilitzar materials d’alta qualitat i segueixen les pràctiques estàndard del sector per garantir-ne el millor resultat possible

Si busqueu una empresa de reparació de piscines amb experiència i bona reputació a la província de Barcelona, la qual us ajudi amb qualsevol problema o millora, acabeu de trobar la que millor s’adaptarà a les vostres necessitats: PRO-Net Piscina.

Contacta amb nosaltres

contacto pronet piscina barcelona

Contacta amb nosaltres sense cap compromís.

piscina agua salada

Instal·lar un clorador salí pot ajudar a estalviar temps i diners en eliminar la necessitat de comprar, emmagatzemar i afegir tauletes de clor a la piscina.

 • Per començar, un clorador salí i un regulador automàtic del pH són dos equips importants per a la piscina.
 • D’una banda, un clorador salí utilitza una baixa concentració de sal a l’aigua per produir clor, que s’utilitza per desinfectar i mantenir l’aigua neta. Aquest clor es genera per electròlisi, mitjançant elèctrodes col·locats a l’aigua i connectats a un circuit que funciona amb electricitat. El procés de producció de clor produeix un baix nivell de sal a l’aigua, cosa que fa que la piscina sigui més còmoda per nedar.
 • Per altra banda, un controlador automàtic del pH també és important per a la salut i la seguretat de la piscina. Aquest dispositiu mesura el pH de l’aigua, que influeix en l’eficàcia de productes químics com el clor i la seguretat de l’aigua. Si el pH és massa baix o massa alt, pot causar irritacions a la pell i als ulls. El controlador automàtic ajusta el pH de l’aigua de la piscina segons calgui, garantint que es mantingui dins dels nivells saludables i fent que nedar sigui més agradable.
 • Junts, un clorador salí i un controlador automàtic del pH són peces essencials de lʻequip per a qualsevol propietari dʻuna piscina. Poden consultar-se a la majoria de les botigues d’articles per a piscines i són fàcils d’instal·lar, cosa que els converteix en inversions rendibles que l’ajudaran a mantenir la seva piscina neta i segura. Invertir en aquests articles pot ajudar a estalviar diners a llarg termini en reduir les despeses en productes químics i eliminar les costoses reparacions degudes a danys causats per laigua. A més, podrà gaudir nedant a la seva piscina amb tranquil·litat saber que la seva piscina està neta i rep el manteniment adequat. Per això, si té una piscina, val la pena invertir en un clorador salí i un regulador automàtic del pH per obtenir els millors resultats. Li proporcionaran una aigua neta i saludable on serà còmode nedar i mantindran baixos els costos de manteniment de la seva piscina.
 • En definitiva, amb aquests dos dispositius funcionant junts de forma eficient, la seva piscina mai no estarà bruta ni desequilibrada!
precio clorador salino con regulador ph automatico

Beneficis d’instal·lar un clorador salí

 1. NO MÉS AL·LÈRGIES NI IRRITACIONS: El sistema de cloració salina és un sistema molt més suau i eficaç ja que no produeix al·lèrgies ni irritacions a la pell com la desinfecció tradicional amb clor. Això ho converteix en una solució ideal per a piscines i usuaris propensos a les irritacions
 2. FACILITAT DE MANTENIMENT: En comparació amb els sistemes tradicionals de clor, el manteniment de la cloració salina és molt més senzill, ja que no cal comprovar constantment els nivells de productes químics a l’aigua de la piscina. El mateix sistema supervisa el seu funcionament, per la qual cosa no s’haurà de preocupar de fer comprovacions manuals
 3. MÉS SEGUR PELS NEDADORS: Els sistemes de cloració salina també fan que nedar sigui més segur, ja que proporcionen una aigua cristal·lina que fa que i veure el que hi ha al seu voltant. A més, el pH de l’aigua està equilibrat de forma natural, cosa que elimina qualsevol possibilitat d’irritació ocular o problemes cutanis
 4. MENYS PERJUDICIAL PEL MEDI AMBIENT: Finalment, els sistemes de cloració salina són molt menys perjudicials per al medi ambient que els sistemes tradicionals de desinfecció amb clor, ja que no alliberen subproductes tòxics a l’aigua i l’atmosfera, reduint la seva empremta de carboni i mantenint el nostre planeta més net per a les generacions futures.

En conclusió, els sistemes de cloració salina ofereixen nombrosos avantatges sobre els sistemes tradicionals de desinfecció amb clor – incloent sostenibilitat ecològica, estalvi econòmic, menys al·lèrgies o irritacions per als banyistes, fàcil manteniment i seguretat dels banyistes – el que els converteix en una gran opció quan es tracta del manteniment de piscines. Gràcies a l’experiència i l’assessorament de BSPool en aquesta matèria, les persones poden prendre una decisió informada sobre si han de canviar la desinfecció tradicional amb clor per la cloració salina a les piscines. En definitiva, amb tots aquests avantatges que ofereix un sistema de cloració salina, pot estar segur que la seva piscina serà segura, neta i agradable per a tots els que la utilitzin

Clorador salino BSV N-BSSALT
Clorador salino BSV N-BSSALT

Quins són els avantatges de fer servir un clorador salí al costat d’un regulador automàtic de pH?

Quan es tracta de mantenir una piscina, fer servir un clorador salí i un regulador automàtic del pH pot facilitar molt la tasca.

Amb un clorador salí, no us ha de preocupar d’afegir clor manualment, ja que produeix nivells de clor automàticament en funció de la quantitat de sal de la piscina.

 • Els cloradors salins i els reguladors automàtics del pH ofereixen molts avantatges als propietaris de piscines. D’una banda, amb un clorador salí, podeu oblidar-vos de la molèstia d’afegir clor manualment a la vostra piscina, ja que ho farà automàticament generant clor a partir de la sal de l’aigua de la piscina. Això elimina la necessitat de comprar, emmagatzemar i afegir clor a la piscina de forma regular.
 • Els reguladors automàtics de pH també eliminen la tasca laboriosa d’haver de comprovar i ajustar manualment els nivells de pH de la piscina en automatitzar aquest procés, cosa que garanteix que l’aigua estigui sempre en el seu equilibri òptim.
 • Tots dos sistemes són formes eficaces i eficients de mantenir el seu entorn de bany net i segur, cosa que els converteix en solucions perfectes per als propietaris de piscines ocupats. A més, solen ser opcions fàcils dinstal·lar i rendibles que requereixen manteniment mínim.
 • Per la seva comoditat i rendibilitat, és fàcil veure per què tants propietaris de piscines opten per fer servir cloradors salins i reguladors automàtics del pH.
 • Aquest tipus de sistema de clor també redueix els signes d’irritació de la pell, cosa que permet als banyistes gaudir més còmodament del seu temps a l’aigua.
 • Un regulador automàtic del pH ajuda a mantenir un equilibri òptim del pH a la seva piscina, cosa que evita la formació d’incrustacions a les superfícies a causa del desequilibri de l’aigua. Això contribueix a mantenir el millor aspecte i proporciona una aigua de millor qualitat en general. A més, aquests dispositius són eficaços i requereixen un manteniment mínim; només cal substituir les peces cada pocs anys per obtenir un rendiment òptim.

Si voleu una experiència sense complicacions a l’hora de gestionar la química de l’aigua de la vostra piscina, un clorador salí i un regulador automàtic del pH són excel·lents inversions que us reportaran beneficis amb el temps.

bspool clorador salino + ph + orp
Clorador salino BSV N-BSSALT

Beneficis que el clorador salí al costat d’un regulador automàtic de pH disposi de control REDOX

Guanyi en tranquil·litat amb un clorador salí i un regulador de pH redox! A més, Allargues la vida útil de la cèl·lula.

Aquest sistema és la forma més eficaç de protegir la seva piscina, eliminant bacteris com E. Coli, Salmonella i Listeria en només 30 segons gràcies a la seva doble acció de desinfecció. Gaudiu d’una aigua cristal·lina sense preocupar-vos de complicats controls ni dels nivells de clor: aquesta eina automàtica ho fa tot per vostè de forma ràpida i senzilla!

 • Amb l’ús d’un clorador salí amb regulador redox i de pH, podreu controlar i ajustar l’ORP (potencial d’oxidació-reducció) de la vostra piscina. Això garanteix una descontaminació i desinfecció òptimes per obtenir una aigua clara i sana.
 • Els sistemes automàtics generats pel clorador salí eliminen les conjectures pel que fa als nivells de clor, permetent mantenir un control òptim per mantenir a ratlla els bacteris. A més, l’ús d’aquest mètode pot ser més eficaç que altres tractaments amb clor per la seva capacitat per destruir fins i tot els ceps més virulents de bacteris com E. Coli, Salmonella, Listeria o el virus de la pòlio
 • Monitoritzar l’ORP de la nostra piscina ens pot portar grans beneficis. A l’efecte d’incloure processos de descontaminació i desinfecció en cas que es requereixi.

PROS del clorador salí al costat d’un regulador automàtic de pH i control ORP

PROS del clorador salino junto a un regulador automático de pH y control ORP
 1. Genera el desinfectant que requereix l’aigua amb un mètode automàtic igual que tindràs total control del nivell de clor amb un regulador de Redox.
 2. A més, és un dels sistemes que destrueixen més eficaçment els bacteris, algues i patògens.
 3. Aquest sistema es fonamenta mitjançant un procés natural i ecològic.
 4. Acció de doble desinfecció i obtenció d’aigua cristal·lina.
 5. Comoditat i senzillesa, manteniment de la piscina gairebé nul: reducció de fins a un 80%.
 6. Estalvi en productes químics
 7. Ideals per a tots els banyistes, en especial per als més vulnerables de la casa (petits i grans), pel fet que: no ressequen la pell, no fan malbé els cabells ni els fan malbé ni queda endurit, no provoca vermellesa d’ulls.
 8. S’ha comprovat que certs bacteris virulents com ara E. Coli, la Salmonel·la, la Listeria o el virus de la pòlio, així com altres microorganismes patògens. Tenen una supervivència de 30 segons quan el valor de l’ORP és el adequat llevats i el tipus més sensible de fong formador d’espores també són exterminades
 9. No hi ha fortes olors del clor i el sabor de clor.

Aprofitant aquests avantatges, podeu assegurar-vos que la vostra piscina estigui neta i sana, permetent gaudir-ne sense preocupacions. Amb un clorador salí amb redox i regulador de pH, pot estar segur que la seva piscina estarà protegida de bacteris i patògens nocius durant anys. Invertir en aquest sistema és invertir en la seguretat i la salut de la família

Per tant, si voleu mantenir la seva piscina neta i sana, considereu la possibilitat d’invertir avui mateix en un clorador salí amb regulador redox i de pH. Li proporcionarà una descontaminació i desinfecció òptimes per a la seva piscina, així com tranquil·litat. No se’n penedirà.
Precio clorador salino + regulador de pH

Com mantenir la seva piscina amb clorador salí + regulador de pH automàtic + control ORP

Mantenir la piscina neta, transparent i segura per nedar és fàcil quan es disposa de les eines adequades.

Afegir un clorador salí amb un regulador automàtic del pH a la instal·lació de la piscina és una forma eficaç de mantenir la seva zona de bany durant tota la temporada.

 • Amb un clorador salí, podreu mantenir l’aigua higiènica sense aplicacions regulars de clor, mentre que el regulador automàtic del pH s’encarrega de mantenir equilibrats els nivells de pH de la piscina.
 • Combinant els productes i responsabilitzant-se de comprovar-los i ajustar-los amb regularitat segons calgui, pot garantir que tots gaudeixin d’una experiència de bany agradable i saludable.

Tot i que comprar i instal·lar un clorador salí i un regulador automàtic del pH + control ORP per a la seva piscina pot costar-li una mica més per avançat, els avantatges -inclosos uns costos de manteniment més baixos i una aigua de bany més sana- fan que valgui la pena la inversió.

RSS
Follow by Email
Instagram
WhatsApp
×

logo pro-net piscina

¡Hola! ¿Tienes dudas, quieres una visita, un presupuesto…?
¡No dudes en contactarnos!

× ¿Cómo puedo ayudarte?