Vés al contingut
Tiempo estimado de lectura: 3 minutos

Portfoli de Serveis i treballs PRO-Net Piscina

Proyectos de instalaciones de equipamientos de piscina realizadosV

Serveis oferts a PRO-NET Piscina: Manteniment i instal·lació d’equipaments de piscina

quien somos pronet piscina

PRO-NET Piscina es compromet a proporcionar serveis de qualitat per a totes les piscines residencials i comercials.

Tenim l’experiència i els coneixements necessaris per abordar projectes complexos de manteniment, reparació i instal·lació.

Tant si busca assistència amb bombes, filtres, sistemes de clor, projectes de fontaneria o tractaments químics per mantenir la seva piscina en les millors condicions al llarg del temps, nosaltres hi serem.

Serveis i treballs Manteniment de Piscina

limpieza de piscinas

Manteniments de piscines a la província de Barcelona

Preu PACK manteniment piscines Barcelona TOT L’ANY: 90,00€ / MES (I.V.A inclòs)

Productes químics requerits per al manteniment inclosos.

Fes clic per MÉS INFO sobre el Preu manteniment piscines Barcelona

Mantenimiento e instalación de equipamientos piscinas

Instal·lacions ESTRELLA PRO-Net Piscina

Muntatge d´equipaments de piscina

Instal·lació de Clorador salíMuntatge i instal·lació del local tècnic de la piscina
instalacion clorador salino piscina

Instal·lació clorador salí piscina

Què és un clorador salí o un sistema de desinfecció de l’aigua de la piscina amb sal?

 • Un clorador salí és un sistema automatitzat que utilitza l’electròlisi per convertir la sal en clor, que després s’allibera a l’aigua de la piscina.
 • Això ajuda a mantenir la piscina neta i cristal·lina en eliminar els bacteris i altres contaminants.
 • La combinació de clor i sal també facilita el manteniment de l’equilibri del pH a la piscina, cosa que redueix els possibles riscos per a la pell i la irritació ocular.
 • Els cloradors salins ofereixen una forma més natural i ecològica de mantenir la seva piscina sense dependre dels productes químics agressius que es troben als productes de clor tradicionals.
 • A més, el procés és relativament fàcil i rendible, per la qual cosa és una gran opció per a aquells que busquen una alternativa al manteniment regular amb clor

Muntatge i instal·lació Local Tècnic Piscina

Què és el local tècnic de la piscina i quins elements integra?

 • El local tècnic d´una piscina és una zona essencial on s´emmagatzemen tots els equips relacionats amb el funcionament i el manteniment de la piscina.
 • Hi ha filtres, bombes, escalfadors, cloradors, tancs d’emmagatzematge de productes químics, quadres elèctrics i altres peces de maquinària necessàries per al bon funcionament de la piscina.
 • També conté les eines que utilitzen els tècnics per realitzar tasques de manteniment periòdiques, com ara analitzar la química de l’aigua i netejar la piscina.
 • En garantir que tots els components necessaris s’emmagatzemen de manera segura en un sol lloc, un local tècnic ajuda a minimitzar el temps d’inactivitat ia mantenir la seguretat dels banyistes, ja que la piscina continua funcionant correctament dia rere dia
 • En general, la sala tècnica duna piscina és una àrea essencial que ajuda a garantir que la piscina segueixi funcionant sense problemes i amb eficàcia. Sense ella, la piscina no podria funcionar ni mantenir els nivells de neteja i seguretat.

Altres Serveis i treballs PRO-Net Piscina

empresa de reparación de piscinas

Una empresa de reparació de piscines pot oferir diversos serveis per garantir que la seva piscina funcioni correctament i amb eficàcia.

Canviar sorra o vidre del filtre de la piscina

cambiar arena filtro piscina
 • Entre els serveis més comuns s’inclouen la neteja del filtre, el manteniment de la bomba i el motor, la cloració i l’equilibri del pH, el diagnòstic i la reparació del sistema, el manteniment de l’skimmer, la detecció i la reparació de fuites, la neteja i rejuntat de rajoles i la renovació o substitució de la coberta, entre molts d’altres.

Manteniment de tots els equips de la piscina

mantenimiento equipos piscina
 • D’altra banda, una empresa de reparació de piscines també us pot ajudar amb renovacions i millores de la piscina, com afegir una font o un element aquàtic, instal·lar un nou sistema de filtrat o instal·lar una coberta de seguretat automàtica. Amb l’equip d’experts adequat i un equipament modern a mà, qualsevol problema amb la vostra piscina es pot identificar amb rapidesa i resoldre’s amb eficàcia

a

Pressupostos de manteniments i instal·lacions en piscines sense compromís

presupuesto mantenimiento piscina

Una bona empresa de reparació de piscines també us proporcionarà un pressupost abans de començar la feina perquè sàpiga exactament el que està pagant.

A més, han d’utilitzar materials d’alta materials de qualitat i segueixen les pràctiques estàndard del sector per garantir-ne el millor resultat possible

Tant si la vostra piscina necessita una reparació menor com una millora important, treballar amb una empresa de reparacions de piscines de confiança és essencial per garantir que duri molts anys. Aprofitant els seus serveis i experiència, podeu estar segurs que la seva piscina seguirà sent segura i agradable. Amb un manteniment regular, pot estar tranquil sabent que la piscina funciona a ple rendiment.

Si busqueu una empresa de reparació de piscines amb experiència i bona reputació a la província de Barcelona, la qual us ajudi amb qualsevol problema o millora, acabeu de trobar la que millor s’adaptarà a les vostres necessitats: PRO-Net Piscina.

Contacta amb nosaltres

contacto pronet piscina barcelona

Contacta con nosotros sin ningún compromiso.

RSS
Follow by Email
Instagram
WhatsApp
×

logo pro-net piscina

¡Hola! ¿Tienes dudas, quieres una visita, un presupuesto…?
¡No dudes en contactarnos!

× ¿Cómo puedo ayudarte?