Vés al contingut
Tiempo estimado de lectura: 5 minutos

Preu instal·lació del clorador salí de la piscina

Preu Especialistes en Instal·lació del clorador salí de la piscina

ventajas de utilizar un clorador salino

Realitzem la instal·lació del clorador salí de la piscina

 Si estàs buscant una instal·lació professional de cloradors salins per a piscines, no busqui més que el personal de PRO-Net Piscina hem estat instal·lant aquests sistemes a piscines a tota l’àrea de Barcelona des de fa anys i estarem encantats de proporcionar-li un pressupost sense compromís.

Ens complau anunciar que si al final decideix instal·lar un clorador salí, aquest utilitza sal per generar clor, que després s’utilitza per desinfectar l’aigua de la piscina; per tant aquest sistema és més efectiu i eficient que els generadors de clor tradicionals, i ajudarà a mantenir laigua de la nostra piscina neta i segura perquè tots la gaudeixin

empresa mantenimiento de piscinas en barcelona

ON OFERIM EL NOSTRE SERVEI?

PRO-Net piscina: Manteniments de piscina a Barcelona província

Deixeu que ens ocupem de la seva piscina perquè pugui gaudir-ne sense preocupacions. Oferim un servei excepcional a Barcelona, amb tots els nostres recursos disponibles per satisfer qualsevol necessitat. Prepareu-vos ja per a un manteniment de qualitat.

Preus Instal·lació del clorador salí de la piscina
Preus Instal·lació del clorador salí de la piscina

Subministrament i instal·lació de Clorador salí BSV 15 g/h:

1.900,00€ (I.V.A inclòs)

Subministrament i instal·lació de Clorador salí BSV 20 g/h:

2.050,00€ (I.V.A inclòs)

Subministrament i instal·lació de Clorador salí BSV 20 g/h:

2.150,00€ (I.V.A inclòs)

Instal·lem clorador salí BSV EVo Basic: equip compacte per a piscines privades de qualitat

instalacion clorador salino piscina

Clorador salí BSV EVo Basic compacte per a piscines privades: Un equip avançat, amb un disseny innovador, que permet a les instal·lacions una millora contínua de forma fàcil i intuïtiva.

Característiques del Clorador salí BSV EVo Basic

Característiques clorador salí
Característiques clorador salí
 • El clorador salí Evobasic BSV és un sistema de desinfecció de piscines fiable i eficaç.
 • A la caixa IP65 amb display digital i produccions de 10 a 35 grams.
 • Compte amb controls digitals fàcils d’usar, sortida de clor ajustable, funcions de seguretat integrades i una construcció robusta per a una durabilitat a llarg termini.
 • El tauler de control digital us permet ajustar fàcilment el nivell de sortida de clor i establir les hores de funcionament desitjades. Les funcions de seguretat integrades apaguen automàticament el sistema quan cal, protegint la vostra piscina d’una cloració excessiva o altres problemes potencials.
 • La carcassa d’acer inoxidable d’alta resistència garanteix que pugui suportar condicions climàtiques adverses sense patir cap mal.
 • Igualment, està dissenyat amb un mecanisme avançat d’autoneteja que elimina la necessitat de neteja i manteniment manuals per garantir un rendiment òptim.
 • Finament, totes aquestes característiques fan que el clorador salí Evobasic BSV és lelecció ideal per mantenir la seva piscina neta i segura.

Per altres necessitats de clorador salí consultar amb nosaltres, et fem un pressupost amb preu sense compromís.

presupuesto mantenimiento piscina

Una bona empresa de reparació de piscines també us proporcionarà un pressupost abans de començar la feina perquè sàpiga exactament el que està pagant.

A més, han d’utilitzar materials d’alta materials de qualitat i segueixen les pràctiques estàndard del sector per garantir-ne el millor resultat possible

Si busqueu una empresa de reparació de piscines amb experiència i bona reputació a la província de Barcelona, la qual us ajudi amb qualsevol problema o millora, acabeu de trobar la que millor s’adaptarà a les vostres necessitats: PRO-Net Piscina.

Contacta amb nosaltres

contacto pronet piscina barcelona

Contacta amb nosaltres sense cap compromís.

Precios Instalación del clorador salino de la piscina

Per què necessita un clorador salí per a la piscina

Tothom sap que nedar en una piscina pot ser una de les maneres més agradables de passar un calorós dia d’estiu. Però mantenir la piscina neta és essencial per a la seguretat i comoditat.

Encara que el tractament químic duna piscina amb clor pot semblar una solució fàcil, en realitat pot tenir alguns inconvenients.

 • En primer lloc, amb un clorador salí, obtindrà resultats similars als que obtindria amb el clor tradicional sense la duresa de la seva olor o el seu regust.
 • Els cloradors salins funcionen afegint petites dosis de sal a l’aigua de la piscina, que després es converteix en clor en un procés conegut com a electròlisi.
 • Aquest tipus de sistema no només elimina qualsevol olor desagradable, sinó que també ajuda a mantenir un nivell de pH equilibrat a l’aigua, eliminant la irritació dels ulls o la pell i assegurant una higienització òptima durant tota la temporada de bany.
 • D’aquesta manera, amb aquest tipus de tecnologia, podreu gaudir de tots els beneficis de nedar a la vostra piscina sense haver de preocupar-vos dels tractaments químics ni de les olors desagradables.
 • Per acabar, un clorador salí és una forma econòmica de mantenir la seva piscina neta alhora que proporciona el màxim control sobre les necessitats de manteniment i desinfecció.
ventajas de utilizar un clorador salino.

Els avantatges de fer servir un clorador salí

Un clorador salí és una forma eficient i eficaç de purificar una piscina.

Moltes persones se senten atretes pels cloradors salins perquè ofereixen molts avantatges sobre altres formes de sanejament amb clor, com el clor granulat o el clor líquid.

 1. En primer lloc, els cloradors salins generen clor per electròlisi, cosa que elimina la molèstia d’afegir clor manualment de forma regular. Aquest procés també elimina la perillosa manipulació o emmagatzematge de productes químics que comporten les fonts de clor tradicionals.
 2. Els cloradors salins tampoc no requereixen l’addició d’estabilitzadors com l’àcid cianúric per protegir-se de la degradació per la llum solar, cosa que permet als propietaris de piscines reduir el cost dels materials de manteniment.
 3. A més, el sistema de control del pH ajuda a mantenir automàticament la química de la piscina amb precisió i facilitat.
 4. Per acabar, quan s’utilitzen i mantenen correctament, els cloradors salins poden proporcionar una qualitat d’aigua molt neta per als banyistes amb menys reaccions químiques que causin irritació de la pell.
 5. En resum, l’ús d’un clorador salí a piscines residencials aporta beneficis notables, des de l’eliminació de l’addició manual de productes químics fins al control precís del pH sense cap irritació de la pell fins i tot després de llargues hores de natació.
Cómo funciona un clorador salino

Cómo funciona un clorador salino

Un clorador salí és un dispositiu dissenyat per desinfectar una piscina o un jacuzzi convertint la sal en clor.

 • Aquesta màquina funciona passant un corrent elèctric a través de dos elèctrodes, un de positiu i un altre de negatiu, que es col·loquen a l’aigua de la piscina.
 • El corrent elèctric separa el clor de les molècules de sal que s’han afegit a l’aigua de la piscina i aquest gas de clor acabat de formar s’allibera a l’aire.
 • El clor actua com un oxidant i mata els bacteris, les algues i altres substàncies que poden causar danys al cap de pocs minuts de ser alliberats.
 • A més, com que hi ha més sal que clor a l’aigua, qualsevol resta de clor serà ràpidament absorbit de nou per les molècules de sal.
 • Com amb qualsevol tipus de sistema de tractament químic, és important calibrar i mantenir adequadament el seu clorador salí per garantir-ne la màxima eficàcia i seguretat.
 • Seguint aquests passos pot garantir que la seva piscina o jacuzzi es mantindrà net i lliure de bacteris, alhora que redueix el temps dedicat a “xocejar” o afegir productes químics addicionals per mantenir els nivells adequats de calibratge de clor.
 • En resum, l’ús d’un clorador salí pot fer que el seu règim de manteniment sigui més senzill alhora que proporciona una higienització excel·lent per a la vostra zona d’oci. Amb una supervisió i un manteniment curosos, un clorador salí pot tenir un paper fonamental per mantenir la salut de la seva piscina durant molts anys

Finalment, comentar que el clorador salí és un gran complement per a qualsevol piscina i, amb una instal·lació i un manteniment adequats, pot durar anys. Els cloradors salins tenen molts avantatges pel que fa als productes de clor tradicionals. Així que t’animem a que ens contactis per sol·licitar informació.

RSS
Follow by Email
Instagram
WhatsApp
×

logo pro-net piscina

¡Hola! ¿Tienes dudas, quieres una visita, un presupuesto…?
¡No dudes en contactarnos!

× ¿Cómo puedo ayudarte?